priopćenje reformista

Smeće, igle, alkohol i buka u blizini željezničkog kolodvora - a možete i slomiti nogu

Objavljeno: 24.02.2017. 17:12

Zadnja izmjena: 24.02.2017. 17:16

Danas su gradska vijećnica Natalija Martinčević i predsjednik Reformista 2. mjesnog ogranka Mirko Šemiga obišli mjesta koja su u vlasništvu Hrvatskih željeznica, a stanarima 2. mjesnog odbora prave probleme i predstavljaju opasnost.

A uistinu se moglo svega naći. Pješački pothodnik u blizini kolodvora zatrpan je željezničkim pragovima, lomljenim betonom i sličnim otpadom koji bi se morali što prije zbrinuti. Kamene ploče na prostoru oko kolodvora rasklimale su se i štrče, tako da pješaci mogu o njih zapeti i ozlijediti se. U blizini bivšeg Doma željezničara u večernjim satima i vikendom redovno je opijanje na javnom mjestu, a odbačene igle jasno svjedoče što se sve tamo radi. Oronule zgrade, zapušteni okoliš i potrgane ograde doprinose tmurnoj slici ovog dijela grada.

- Smatramo da je potrebno pokrenuti dijalog između odgovornih osoba iz struktura HŽ-a i Grada Varaždini koji će u u konačnici rezultirati konkretnim projektima. - stoji na kraju priopćenja Reformista 2. mjesnog ogranka Varaždin.

Komentari