Sposobni Međimurci dobili RTV centar Hrvatske radiotelevizije

Objavljeno: 24.10.2014. 15:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: eMeđimurje.hr

U Međimurskoj županiji danas je svečano potpisan ugovor o zakupu poslovnog prostora kojim će novi HRT-ov centar Čakovec i Varaždin biti pozicioniran u Međimurskoj županiji.

U novi Regionalni televizijski centar Hrvatske radiotelevizije već sada uloženo je od strane HRT-a preko 3 milijuna kuna nabavkom najsuvremenije opreme, a kako je istaknuto sam Centar započinje s radom 1. siječnja 2015. godine, piše eMeđimurje.

Ugovor su potpisali glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Goran Radman, župan Međimurske županije Matija Posavec te direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje Ivan Plačko.

Naša odluka da osnujemo centar ovdje bila je značajnim dijelom motivirana našom procjenom da je ovaj, jedan od najkvalitenijih, najvrednijih dijelova Hrvatske koji  u postojećim nevoljnim ekonomskim i socijalnim uvjetima za Hrvatsku pokazuje jednu izuzetnu snagu,  dinamiku, vibrantnost, poduzetnost kakva nije prisutna u drugim djelovima Hrvatske. Mogu vam svima i kao javnosti potvrditi da se to manifestiralo i pokazalo i u našim razgovorima i pregovorima i dogovorima u kojima će centar raditi u Čakovcu – istaknuo je Goran Radman, ravnatelj HRT-a na današnjem potpisivanju ugovora.

Komentari