Tko je u ime USPOS-a prijavio Marlex Invest građevinskoj inspekciji?

Objavljeno: 29.10.2014. 13:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Dragutin Kliček

Izvor: Tomica Drvar-Tritnjak, predsjednik Udruge

Tko podmeće Udruzi stanara POS-a, pita se Tomica Drvar-Trtinjak, predsjednik Udruge u priopćenju poslanom varaždinskim medijima u kojem objašnjava kako je netko zlorabio njegove osobne podatke i i podatke Udruge te u ime Udruge stanara POS Varaždin podnio prijavu građevinskom inspektoratu protiv varaždinske privatne tvrtke Marlex Invest.

U svom priopćenju, predsjednik USPOS-a navodi kako je cijeli slučaj prijavljen policiji te da se svaka prijava koja je podnesena u ime Udruge prijavi njima i policiji.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Naime, kako smo imali priliku doznati, a ujedno i potvrditi dokumentom, netko je u ime Udruge stanara POS Varaždin te u ime predsjednika Udruge podnio prijavu građevinskom inspektoratu protiv varaždinske privatne tvrtke Marlex Invest d.o.o., zbog ograđivanja parkirališnih mjesta u naselju POS Jalkovečka, a s kojim naseljem USPOS ni nije imao previše doticaja. Kako navedena tvrtka djeluje u skladu sa zakonom u ovom slučaju građevinska inspekcija nije utvrdila nepravilnosti te nije bilo neželjenih posljedica po navedenu tvrtku.

Pregledom dokumentacije koja je poslana u ime Udruge te ime predsjednika Udruge građevinskoj inspekciji uočili smo previše 'slučajnosti' sa dokumentacijom koju posjedujemo, pa se s pravom pitamo da li postoji neki problem te tko to želi na ime Udruge USPOS staviti mrlju, odnosno narušiti ugled Udruge i njenih članova koji su se borili SAMO i isključivo SAMO za svoja stečena prava kod kupoprodaje nekretnine. Kako je u ovom slučaju prijava podnesena protiv tvrtke Marlex invest d.o.o. koja je izašla u susret i kupcima POS stanova ponudila iste uvjete u kvalitetnijim stanovima, očita je bila namjera pošiljatelja prijave da naruši međuljudske odnose između Udruge i navedene tvrtke, odnosno nekome očito smeta što je USPOS inicirao raščišćavanje stanja u JUGSu pa na ovaj način želi USPOS i njene članove prikazati kao one, koji će vršiti represiju prijavama inspektoratu.

Obzirom da se u ovom slučaju radi o zloupotrebi osobnih podataka Udruge USPOS te predsjednika Udruge USPOS, slučaj je prijavljen policiji.

Stoga ovim putem želimo obavijestiti javnost da Udruga stanara POS Varaždin (USPOS) ne radi nikakve prijave državnim institucijama protiv privatnih tvrtki ili osoba, pa ukoliko nad nekim bude izvršen inspekcijski nadzor, a da je pošiljatelj prijave USPOS ili njen predsjednik Tomica Drvar-Trtinjak, molimo Vas da nas obavijestite na mail [email protected] ili 098 954 5632 kako bi mogli pravovremeno reagirati te dokumentaciju proslijediti policiji na daljnje postupanje.

Osim navedenog, apeliramo na javnost, pa čak i na djelatnike pošte (pošta zaprimljena na trgu Slobode 9a), u slučaju prepoznavanja omota pošiljke ili ukoliko netko ima informacije o počinitelju ovog kaznenog djela da kontaktira Udrugu na gore navedene kontakte kako bi se poduzele pravne radnje.

USPOS
Tomica Drvar-Trtinjak, predsjednik

Komentari