U Gunju otišle knjige, zimski kaputi i higijenske potrepštine

Objavljeno: 30.10.2014. 19:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Fotografija čitatelja

Danas, 30. listopada, je prema Gunji otišla nova pošiljka humanitarne pomoći. U organizaciji Branka Godinića, predsjednika IV. Mjesnog odbora i gradskog vijećnika prikupljena su značajna sredstva u robi i novcu.

Pošiljka sadrži nešto hrane, higijenske potrepštine i sanitarna sredstva, dar Crvenog križa grada Varaždina, no posebno je važno spomenuti 150 knjiga – dar varaždinske knjižnice i čitaonice "Metel Ožegović", za školsku knjižnicu u općini Gunja.
Knjižnica je također, temeljem Zaključka gradonačelnika Grada Varaždina o provođenju aktivnosti za prikupljanje pomoći za poplavljena područja Republike Hrvatske uplatila 3 000 kuna u novcu za obnovu školske knjižnice u Gunji.

Ravnatelj varaždinske knjižnice i čitaonice  Mario Šoštarić istaknuo je kako je to mali doprinos suradnji i ljudima u potrebi. I ovoga puta knjiga će spojiti ljude i to ne samo simbolično.

U pošiljci će se također nalaziti i zimski kaputi, te odjeća za hladnije dane koja je također prikupljena u akcijama Crvenog križa.

Komentari