Varaždinski branitelji donirali Gradskim bazenima 50-ak „plivalica“

Objavljeno: 30.09.2014. 12:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: UDVDR PVŽ

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Podružnica Varaždinske županije u sklopu projekata „Djeca hrvatskih branitelja ulici NE, a sportskim klubovima DA“ i „Dobro se dobrim vraća“, donirala je Gradskim bazenima pomagala za učenje plivanja...

Predstavnici Udruge ovom prilikom uručili su pedesetak daski za obuku neplivača Mladenu Putaru, ravnatelju Gradskih bazena Varaždin.

- Uvjereni smo kako je naša donacija stigla na pravu adresu, te da će Vam pomoći pri obuci neplivača koju već godinama uspješno provodite - izjavio je predsjednik UDVDR PVŽ Branko Družinić.

Na donaciji je ispred Gradskih bazena Varaždin zahvalio ravnatelj te ustanove, izrazivši pritom nadu da će se obostrana suradnja nastaviti. Ovaj susret ujedno je iskorišten kako bi se kroz dogovor pokušao iznaći odgovarajući financijski model na obostrano zadovoljstvo članova UDVDR-a i Gradskih bazena Varaždin. Naime, potrebno je ugovoriti slobodan termin za druženje i rekreiranje članova udruge i njihovih obitelji na bazenima.

Riječ je zapravo o realizaciji još jednog projekta koji ima za cilj psihološko i socijalno osnaživanje, te podizanje kvalitete života hrvatskih branitelja.

Komentari