VIDEO: Mlada majka dvoje djece radosna zbog donacije drva za ogrjev

galerija-images/Parkovi - humanitarna akcija - ogrjevna drva

Objavljeno: 14.11.2014. 20:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Mlada majka dvoje djece, koja se zbog teške situacije u kojoj se našla obratila redakciji eVaraždina, primila je danas donaciju ogrjevnog drva.

Podsjetimo, ovoj tročlanoj obitelji neophodno je potrebna pomoć u hrani i ogrjevnom drvu.

>> Mlada majka (27) iz Varaždina: Ništa drugo ne tražim, darujte nam samo drvo

Nakon reakcije eVaraždina, u pomoć samohranoj majci priskočili su varaždinski Parkovi, isporučivši joj drva za ogrjev. Naime, tvrtka Parkovi već tradicionalno pomaže građanima darujući im drvo. Riječ je o drvu, odnosno granama koje je potrebno posjeći s drveća na gradskim površinama. Kako saznajemo iz Parkova, građani im se često javljaju za pomoć, a drvo se isporučuje kad se nakupe dovoljne količine.

Nakon što su danas u Ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu posjekli grane, drvo je isporučeno mladoj majci, koja je, kako bi zaštitila svoju malodobnu djecu, željela ostati anonimna.

{gallery}Parkovi - humanitarna akcija - ogrjevna drva{/gallery}

- Puno mi ovo znači i jako sam zahvalna na pomoći. Drva za grijanje najveća su nam stavka u režijama, a nemamo od kud to platiti. Osim Parkova, pomogli su nam i iz Socijalne samoposluge donacijom pelena, a jedan nam je čovjek donio 200 kuna. Zahvaljujem im na tome - rekla je nam ova mlada žena.

Svi koji također žele pomoći, mogu joj se obratiti direktno na broj mobitela: 092/ 199 39 73.

Komentari