20.000 besplatnih primjeraka

Radnici Lipe dobili svoj primjerak 30 dana: 'Eksponirat ćemo one o kojima se 25 godina nije govorilo!'

Piše: PR eVaraždin

Objavljeno: 31.05.2016. 19:55

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever / Varaždinska televizija (VTV)

U ponedjeljak, 30. svibnja, u novomarofskoj Lipi, tvrtci koju je preuzela Stolarija i pilana Ratković, spasivši je u posljednji trenutak od propasti, održana je promocija novog, rekoncipiranog izdanja visokotiražnog besplatnog magazina 30 dana, koji objedinjuje Varaždinsku i Međimursku županiju.

Novomarofska Lipa, čiji su radnici među prvima u obje županije dobili svoj primjerak novih 30 dana, nije odabrana slučajno. Naime, naslov teme prvog broja glasi „Čovjek koji je pokorio krizu“, a odnosi se na sadašnjeg vlasnika Lipe Miljenka Ratkovića koji je upravo u vrijeme najizraženije gospodarske krize najviše - zapošljavao.

Mijenjajmo društvenu paradigmu

Ratković sada iz pepela diže i novomarofsku Lipu, a zanimljivo je, naročito za hrvatske prilike, da cijeli život posluje bez zaduživanja. Kupnja Lipe najrizičnija mu je investicija u životu, no mišljenja je da će „spasivši jednu firmu“ moći reći „da je u životu nešto napravio“, a 30 dana želi promovirati upravo takve ljude!

- Ono što mi moramo mijenjati je društvena paradigma. Ne može ni gospodarstvo samo potegnuti, nije za sve kriva ni politika. Dakle, moramo mijenjati svijest. A to mogu obrazovni sustav, političke elite i mediji. Upravo to smatram medijskom odgovornošću – rekao je Alen Matušin, glavni urednik ovog izdanja.

Uključite se u kampanju 'Uspješni i pošteni'

- Svaki broj 30 dana, između ostaloga, donosi po jednu inspirativnu priču iz Varaždinske i Međimurske županije, pod sloganom „inspiracija hrvatskog sjevera“. Želimo dati ono najbolje od hrvatskog sjevera, a to su upravo ovi naši gospodarstvenici o kojima je dosada govoreno malo ili nimalo - istaknuo je Matušin za Varaždinsku televiziju (VTV).

Svoj besplatan primjerak novih 30 dana, jedan od 20.000 koliko ih mjesečno tiskamo, potražite na jednom od 360 punktova u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji (Kitro, Metss). Sudjelujte i u kampanji "Uspješni i pošteni": Svojem poslovnom partneru, poslodavcu ili prijatelju poklonite priču o njegovom putu do uspjeha i - inspirirajmo svoju okolinu.

Komentari