eTV Magazin

Ratka Marković obukla modele godine i otkrila kako idu pripreme za Miss županije

Objavljeno: 26.01.2016. 20:17

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 10:50

Foto: VIDEO/FOTO: Siniša Sović

Unatoč tome što su u tijeku intenzivne pripreme Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske, vlasnica licence tog prestižnog natjecanja i Butiqua Bianco Nero, ne miruje ni na drugim poljima.

Sinoć je u Green Gold centru u Zagrebu održan šesti po redu strukovni izbor "Model godine" za 2016., na kojem se Bianco Nero Ratke Marković predstavio koktel crnim haljinicama. 

Ratka ističe kako bi voljela da takvih događaja ima i u Varaždinu, zbog čega će, kako kaže, dati sve od sebe da izbor za Miss Varaždinske županije koji će se održati 23. travnja u svakom pogledu bude „na razini“.

- Organizacija ide super. Jako mi je drago da se javilo puno spoznora, svi žele sudjelovati i zaista se jako veselim tom izboru – kaže Ratka.

Modelom godine proglašena je tamnokosa Splićanka Dora Vukušić, a u dupkom ispunjenom klubu, sve prisutne zabavljali su Ivan Zak, Učiteljice, Leo i drugi.

Kako je to sinoć izgledalo i kako izgledaju haljine u koje je Ratka obukla 12 najlješih pogledajte u našoj galeriji fotografija i eTV Magazin prilogu:

Komentari