TTS u sporu s Gradom

eTV: Robert Magić: 'Zbog lošeg odnosa Grada prema TTS-u Branko Ivanković razmišlja čak i o njegovom zatvaranju'

Objavljeno: 22.11.2016. 12:27

Zadnja izmjena: 22.11.2016. 12:28

Foto: Željko Porobija

Ponukani otvorenim pismom Roberta Magića medijima, došli smo u TTS kako bi iz prve ruke čuli što je problem u odnosima ovog sportskog centra i Grada.

- Problem je prije svega u odnosu grada prema poslovnim subjektima. - započinje svoje obrazloženje Magić i onda nastavlja s primjerima koji potvrđuju loš odnos Grada prema TTS-u.

- Bio nam je postavljen građevinski kontejner na jedina tri parkirna mjesta za invalide, bez da su nas išta pitali. Reagirali su tek na naše opetovane pozive. Onda su ovdje stavili ogradu kod ulaza koji nas razdvaja od stadiona Sloboda. Navodno su tako htjeli spriječiti prelaske iz TTS-a na Stadion, iako mi ovdje imamo zaštitara koji je uvijek nadzirao ulaz. - objašnjava Magić pritom pokazujući brojne fotografije na kojima se jasno vidi kako prvenstveno djeca i mladi bez problema preskaču ogradu stadiona Sloboda, što nema nikakve veze s TTS-om.

Ivanković razmišlja i o zatvaranju

Dodatnu ljutnju djelatnika TTS-a izazvala je činjenica da na njihovo pismo gradonačelniku nisu dobili nikakav odgovor. Tek u subotu saznali su da je TTS i tema sjednice Gradskog vijeća i da su određeni pročelnici dali svoja očitovanja na njihovo pismo bez da je TTS o tome obaviješten. Reagirali su slanjem pisama s dodatnim pojašnjenijma, a zauzvrat, prvi put nakon 7 godina, policajci su vozilom došlo na parkiralište TTS-a i zapisivali svaki auto koji je bio imalo nepropisno parkiran. Zbog svih tih situacija, vlasnik TTS-a, poznati nogometni trener Branko Ivanković, prvo je otkazao gradnju novog fitness centra na krovu za koju je već bio dobio dozvolu, u koji je trebalo uložti 200 tisuća eura i zaposliti dvoje ljudi. Uz to, Ivanković je prvi put izjavio kako razmišlja i o zatvaranju ovog sportskog centra koji u ovom trenutku zapošljava 14 ljudi.

- Ivanković je htio ovdje napraviti centar od kojeg on nema nikakvog profita jer je Varaždin grad za koji je on sportski i životno vezan. - zaključuje svoje emotivno izlaganje Magić, čiju izjavu možete pogledati i u eTV prilogu.

 

 

 

Komentari