samo nam fale herkul i zagor

eTV 'Špancirfest, koncerti, bicikli, Drava' - ovom 'starom dečku' Varaždin je jednostavno najbolji grad

Objavljeno: 20.05.2017. 05:45

Zadnja izmjena: 20.05.2017. 05:45

Foto: Viktor Hranić

Jučer smo ispitivali Varaždince što misle o tezi da je naš grad najugodniji za život u Hrvatskoj - i vi ste imali prilike reći svoje mišljenje, što u kameru što u online anketi. Na kraju su vaša mišljenja ispala prilično podijeljena - 51% vas se složilo s tvrdnjom da je Varaždin najbolji grad u Hrvatskoj za život.

>> eTV ANKETA : Misle li Varaždinci da je njihov grad najugodniji za život? - glasujte i vi!

Posebno smo izdvojili mišljenje jednog našeg 33-godišnjeg sugrađanina, koji je - kako nam je rekao - rođen u Zagrebu, ali u Varaždinu živi od 1995. godine.

'Da budemo jaki poput Herkula i Zagora'

Osvojila nas je njegova gorljiva spremnost da nabroji brojne razloge zašto je od svih gradova u Hrvatskoj ipak najbolje u Varaždinu.

- Imamo tu i Špancirfest, imamo tu i razne koncerte, i tu je i miran grad... ljudi znaju pozdraviti, zna se događati mnogo toga pozitivnog. Kažu da je grad bicikla, i Stari grad je tu, Drava je tu... - naveo je naš sugovornik. Jedino što bi mijenjao, kako nam je izjavio, jest da bi trebalo biti više sportskih organizacija.

- Da budemo jaki poput Herkula i Zagora. - objasnio nam je - kako se predstavio - 'stari dečko', dodajući kako se slaže i s idejom da Varaždin bude glavni grad Republike Hrvatske. Sve što je izjavio našoj novinarki možete pogledati u eTV prilogu.

 

Komentari