brzi i nezavisni

VIDEO: Kemija između varaždinske Miss i međimurskog fotomodela zrači kroz ekran!

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 15.11.2016. 19:55

Zadnja izmjena: 16.11.2016. 12:02

Svi posjetitelji koji su se proteklog vikenda zatekli u varaždinskom Cinestaru, uoči prikazivanja blockbustera na velikom platnu, imali su prilike pogledati i igrani video spot portala eVaraždin u kojem glume Iva Breški, trenutno najangažiraniji varaždinski fotomodel, te Denis Lesjak, međimurski fotomodel s inozemnom karijerom i vlasnik Fox models Croatia agencije u Zagrebu.

- Oni su par mladih i ambicioznih, zrelih i u sebe sigurnih ljudi koji pomiču granice dvostruko jači jer su zajedno. Bez mnogo riječi i praznih fraza, zastanu tek da bi isprepleli prste, čvrsto, i produžili dalje, u život. Možda brz, ali njihov, i baš zato ne zavise ni od kog' – riječi su kojima je njihovu kratku ulogu opisao Alen Matušin, autor scenarija snimljenog s elementima noira, upravo kao bi se otklonila svaka suvišnost oko glavne poruke spota.

- Brzi i nezavisni, to je poruka spota, ujedno i slogan eVaraždina u kojemu je sažet poslovni credo Conceptus PUBLICE, članice varaždinske Fine'sa Grupe, našeg izdavača. Donijeti vijest koja čitatelje zanima i donijeti je ravno s mjesta događa, a upravo nezavisnost je pretpostavka da bismo to mogli. Posebno ona u glavama i srcima. Umjetnost radi umjetnosti ima smisao i ulogu, novinarstvo radi novinarstva to sigurno nema – zaključio je Matušin.

Spot je nastao u produkciji eTV-a, trenutno hit proizvoda Conceptus PUBLICE, dok je za kameru bio zadužen Tomislav Koren, jedan od najangažiranijih snimatelja u Varaždinskoj županiji, vlasnik Foto agencije u Novom Marofu. Iznenađenja za svoju brojnu publiku, od 210 do 230 tisuća jedinstvenih korisnika (čitatelja) mjesečno, eVaraždin do kraja godine priprema još!

Komentari