VIDEO: Cold Snap potpisao ugovor s američkom izdavačkom kućom Eclipse Records

Objavljeno: 28.11.2014. 09:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Jedan od najboljih hrvatskih metal bendova, varaždinski Cold Snap, potpisali su diskografski ugovor s američkom izdavačkom kućom Eclipse Records za područje cijelog svijeta.

Iz izdavačke kuće Eclipse Records koja aktivno djeluje od 1997. godine, osnivač i direktor Chris Poland komentirao je: "Bend donosi razarajući miks metala uz impresivnu povijest, stalne turneje po Europi u posljednjih nekoliko godina, nastup na legendarnom Wacken Open Air festivalu i vjerujemo da će na američkoj sceni biti pravo osvježenje ".

Cold Snap je snimio treći studijski album naziva "World War 3" na kojem se nalazi 12 pjesama, a za čiju produkciju se pobrinuo Tue Madsen (Moonspell, Ektomorf, The Haunted, Dark Tranquillity, Sick of it All).

- Nakon 12 godina, konačno možemo reći da je Cold Snap došao u prave ruke - komentirao je Jan Kerekeš, pjevač i frontmen benda, te dodaje - Vjerujemo da će naša glazba putem Eclipse Records-a naći svoj put do novih slušatelja, koji će ubrzo postati naši obožavatelji.

"World War 3" će u SAD-u i ostatku svijeta ugledati svijetlo dana 13. siječnja 2015. godine putem izdavačke kuće Eclipse Records koja je prije nekoliko dana objavila novi video grupe Cold Snap za pjesmu "Rise Again" na kojem se nalaze snimke s njihove nedavne istoimene europske turneje u sklopu koje su odsvirali čak 34 koncerta u 8 zemalja.

Komentari