VIDEO: Nakon izbora i spašavanja svijeta, Schtig i Gorilla u glazbenim vodama

Objavljeno: 01.04.2015. 14:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: YouTube screenshot

Schtig i Gorilla nakon moralne pobjede na predsjedničkim izborima nisu gubili previše vremena. Već u ovih nekoliko mjeseci, centri za spašavanje ljudi i imovine širom svijeta zabilježili su mnoge slučajeve neobjašnjivih spašavanja od strane naših superjunaka.

Doslovce su preko noći zažbukana sva oštećenja na Kineskom zidu, obrisane su suze na Zidu plača, Živi zid javlja o višestrukoj podršci "čudnih likova" prilikom sprečavanja deložacija, u potpunosti je sanirano temelje Berlinskog zida i već je spremno za novo podizanje, a konačno su, još nedugo zatočeni, slobodni zidari!

Tu akcije ne prestaju, Schtig i Gorila viđeni su u tisućama situacija širom svijeta gdje je god bilo potrebno spriječiti tučnjave, krađe i nepravde, ili samo nekom pridržati ruku prilikom uzimanja brisa uretre,

Uza sve to, naši su junaci dane i noći provodili u studiju te su ostvarili zapaženu suradnju s glazbenikom i producentom iz Toulousea (FRA) - Mabel Koxom. Službeno s 01.01.2015. u otprilike 250-ak zemalja svijeta, te na svim značajnijim glazbenim kanalima (iTinues, Amazon, Google Play, Shazam, Deezer, Spotify, Juno Unlimited itd.) izašao je njihov prvi single dvojakog naslova: Yoshimpa (Are You Ready).

Ovih se dana na njihovom YouTube kanalu pojavio i spot, za koji sami superjunaci govore kako se radi o spotu s najvećim budžetom na ovim prostorima.

Kako je do te suradnje došlo, moguće ćete saznati u bližoj budućnosti. Na prve upite odaslane u naš stožer, dobiti ćete samo kimanje glavom Schtiga i samouvjereno Hu-Hukanje gospodina Gorille.

Na neslužbene informacije koje svakodnevno cure, a uključuju velike promocije i gostovanja na prostorima Hrvatske, Francuske te festivalima drugih zemalja, za sada nećemo davati konkretniji komentar. Jedino što u ovom trenutku možemo podijeliti sa javnosti je snimanje long play albuma, a to možemo zahvaliti velikom povjerenju i podršci Mabel Koxa.

S&G su od ranije dostupni na Facebook stranici i YouTube kanalu, a sada i na Twitteru i Instagramu. Sve dodatne informacije dostupne su na www.schtig-gorilla.com  www.yoshimpa.com  www.mabelkox.com 

 

Komentari