VIDEO Schtig i Gorilla u utrci za predsjednika RH: Ne bojimo se nikoga!

Objavljeno: 01.12.2014. 20:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Krešimir Stančić

Izvor: galerija-images/schtig i gorilla

U utrku za predsjednika Republike Hrvatske uključili su se i superheroji Schtig i Gorilla, a da njihova kandidatura nije bezopasna, govori i podatak da im podrška preko Facebook grupe raste vrtoglavo iz dan u dan.

Kako bi prikupili potrebnih deset tisuća potpisa, što im kako kažu ne predstavlja nikakav problem, Schtig i Gorilla održat će druženje na varaždinskom Korzu, u utorak, 2. prosinca, s početkom u 17 sati, a točit će i GRATIS gemište.

U nedavnom intervjuu, Schtig i Gorilla otkrili su zašto su se odlučili kandidirati te kako će našu zemlju kao pravi superheroji izbaviti iz krize u kojoj se našla.

Zašto ste se odlučili kandidirati?

Mislimo da se odgovor na pitanje zašto smo se uključili u akciju za predsjedničke izbore nameće sam po sebi, s obzirom na situaciju u kojoj se Hrvatska nalazi. Mi smo, kao superheroji, sposobniji i odlučniji od ostalih kandidata te vjerujemo da možemo promijeniti sadašnje stanje, dakako na bolje – kazao nam je Schtig.

Koji su vam ciljevi?

Ciljevi su nam smanjiti nezaposlenost, povećati zaposlenost, spriječiti otpuštanja, potaknuti zapošljavanja, u Hrvatsku zabraniti ulaz nezaposlenima, zaposliti nezaposlene, vratiti Sedmu noć u program HRT-a, smanjiti nezaposlenost, poduzimanje potrebnih represivnih mjera prema Vladi RH kako bi se utjecalo i na druge segmente makro i mikro ekonomije i smanjiti nezaposlenost – tvrdi Gorilla.

{gallery}schtig i gorilla{/gallery}

Svoje akcije najavljuju preko FB kanala i putem Youtubea, a u utorak će biti organizirano i skupljanje potpisa u Varaždinu, na Korzu te u Kranjčevićevoj ulici u poznatom Julijanovom dvorištu, s početkom u 17 sati. Pritom će biti organizirano i besplatno točenje gemišta.

Naša prva akcija predstavljanja preko YouTube kanala prošla je dosta zapaženo, s obzirom na to da smo se doslovce tek pojavili na političkoj sceni. Akcija obilaska naših volontera uz druženje s običnim pukom u Varaždinu, koje planiramo za ovaj utorak, naša je druga akcija, no za objavu nekih većih iznenađenja pričekali bismo službeni početak kampanje – najavljuju S&G.

Što ako se dogodi značajna podrška birača?

Kako mislite "Što da se dogodi?". Pa mi smo već stekli ozbiljnu podršku birača, iako je istina da nemaju svi hrvatsko državljanstvo. Kao superheroji, puno veću podršku uživamo u inozemstvu, posebice u Francuskoj gdje gradimo i glazbenu karijeru. Nažalost, i po situaciji s braniteljima vidite da u Hrvatskoj očito heroji nisu dobrodošli. No vjerujemo da ćemo i to promjeniti - mišljenja su Schtig i Gorilla.

Koga se od protukandidata najviše pribojavate?

Pa iskreno, ne bojimo se nikoga. Najteža borba obično nam bude se Supermanom, Iron Manom...a ako ste mislili na predsjedničke protukandidate, nikoga - odlučni su predsjednički kandidati. 

Dijelove intervjua, što ga je s predsjedničkim kandidatima Schtigom i Gorillom vodio Kristijan Petrović, pogledajte u video prilogu:

 

Komentari