VIDEO Trio Decoro: Mlade varaždinske glazbenice objavile božićnu pjesmu

Objavljeno: 24.12.2014. 12:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Karla Skok

Izvor: Trio Decoro

Mlade varaždinske glazbenice okupljene u glazbenom sastavu pod nazivom Trio Decoro objavile su svoj prvi autorski uradak božićne tematike.

Lovorka Ivanković (klavijature), Fani Solomun (vokal) i Biljana Despinić (vokal) imena su koja čine Trio Decoro i sve tri su izdanci varaždinske glazbene škole. Lovorka i Biljana svoje su školovanje nastavile u Grazu na Akademiji za glazbu i primijenjenu umjetnost, a isto su i uspješno završile, dok je najmlađa među njima, Fani Solomun, u fazi završetka svojeg srednjoškolskog obrazovanja koje je pohađala i u Kanadi putem Rotary Internacionalna razmjena učenika.

Svakim danom sve više ove nadarene djevojke plijene pažnju svojim nastupima uživo, koje su odradile u raznim svečanim trenucima od vjenčanja do poslovnih proslava, otvorenja, izložbi te drugih svečanih trenutaka, pa ih se tako može čuti i 27. prosinca u jutarnjim satima na varaždinskom Korzu, te 7. siječnja 2015. na Kapucinskom trgu.

Točno vrijeme nastupa nažalost još nije poznato, no djevojke će to objaviti i na svojoj službenoj Facebook stranici.

Trenutno svoj glazbeni izričaj djevojke žele pronaći u izvedbama obrada popularnih pjesama u žanrovima (Acapella) Gospel/Jazz/Pop, a ubrzo planiraju napraviti i svoj prvi autorski CD.

Ova božićna pjesma samo je prvi korak prema tome, a glazbu, tekst i aranžman potpisuje Lovorka Ivanković.

Komentari