FOTO: Bajkovita priča modnog studija Kookabee u arboretumu "Opeka"

galerija-images/kookabee nova kolekcija vjencanica 2015

Objavljeno: 09.04.2015. 18:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Mario Mavriček/Vision Photography

Ovih je dana modni brend Kookabee iz Varaždina lansirao svoju novu kampanju bajkovitih vjenčanica za 2015., a prekrasna kolekcija snimljena je u idiličnom arboretumu Opeka u Vinici.

Kolekciju karakteriziraju nježni i romantični modeli vjenčanica, napravljenih od slojeva svile, čipke, tila i brokata. Ova kampanja snimljena je na bajkovitim lokacijama arboretuma Opeka. U ulozi mladenke kao retro šumske vile odlično se snašla Laura Palazzari, a osim Laure, strpljivo je pozirala i mlada hrtica Keti. Za frizuru i make up pobrinuo se Frizerski Atelijer Baroque iz Varaždina. Iza objektiva smjestio se fotograf Mario Mavriček ( Vision Photography ), a sve je osmislila i pratila dizajnerica Melita Kukec.

Ispred imena Kookabee stoji diplomirana modna dizajnerica Melita Kukec, koja već godinama gradi svoj brend prvenstveno izrađujući jedinstvene i unikatne vjenčane i svečane haljine.

- Sve haljine šiju se u Kookabee design studiju u Varaždinu, s najvećom pažnjom i majstorskim umijećem. Haljine se uglavnom izrađuju po mjeri, a svaka nova haljina za mene je poseban izazov i riječ “nemoguće” ne postoji. Najveća prednost Kookabee studia je individualan pristup svakoj klijentici. Za svaku posebno izrađuje se model, od dizajna do realizacije, točno prema građi tijela i preferencijama - doznali smo od dizajnerice Melite Kukec.

Melitin glavni moto jest da ni jedna haljina ne napušta studio bez velikog zadovoljstava i širokog osmjeha na licu klijentice, jer kako kažu u Kookabee studiju, zadovoljstvo klijentica najbolja je preporuka.

Bajkovitu kolekciju vjenčanica brenda Kookabee možete pogledati u našoj fotogaleriji, kao i na web stranicama www.kookabee.com

{gallery}kookabee nova kolekcija vjencanica 2015{/gallery}

Komentari