FOTO: Iva Balent i Iva Balaban iz Varaždina šalju anđeoske poruke

galerija-images/predstavljanje jane varazdin muzej andjela iva balent

Objavljeno: 06.11.2014. 15:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Sandra Županić

U varaždinskom Muzeju anđela danas je održano predstavljanje nove kampanje za vodu Jana i to pod motom "Jana - voda s porukom anđela".

Umjetnik i vlasnik Muzeja anđela Željko Prstec poznatim je gostima, koje je predvodila Iva Balent, kćer Ivice Todorića, zaželio dobrodošlicu te im ispričao svoju priču kako su ga nadahnuli anđeli.

Iva Balent zatim je do suza dirnuta kazala kako je krenula ideja za vodu s porukom anđela te dodala da su brojni građani pomogli da Janina kampanja prikupi novaca za brojne humanitarne projekte.

- S kćeri sam došla u Varaždin na koncert i u šetnji centrom Varaždina naišle smo na Muzej anđela. Odmah sam rekla: "To je savršeno mjesto za predstavljanje vode s porukom anđela". Anđeoske poruke su na Jani. Kroz studeni i prosinac skupljaju se kapljice na www.vodasporukom.com gdje će se onda donirati sredstva. Više od godinu dana inspiriramo s porukama i reakcije su jako dobre. Stalno dobivamo pisma i mailove te poruke podrške te smo jako sretni zbog toga i smatram da to trebamo nastaviti. Završila je priča s Coelho i sad su anđeli, imamo nova iznenađenja za proljeće i mislim da vas nećemo prestati inspirirati - kazala je Iva Balent.

Ovu akciju u Varaždin su došle podržati i Iva Balaban, Petra Kurtela, Hrvoje Čermak sa suprugom, Barbara Kolar, dogradonačelnik Varaždina Vjeran Radelić, članovi udruge kojima se pomoglo kampanjom te druge poznate osobe iz javnog života. 

{gallery}predstavljanje jane varazdin muzej andjela iva balent{/gallery}

Komentari