FOTO: Lumini zatresla prava plesna groznica "Feel the beat"

Objavljeno: 22.02.2015. 09:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Izvor: galerija-images/lumini ples

U Lumini centru održana je prava plesna poslastica za sve posjetitelje, a održano je jedno od najznačajnijih plesnih događaja godine, veliko plesno natjecanje Feel the Beat, u organizaciji UPS Feel i Lumini centra.

U trosatnom plesnom maratonu okupilo se više od 200 profesionalnih plesača iz cijele Hrvatske, a oni najbolji nagrađeni su bogatim nagradama.

Plesalo se jazz dance, break dance, hip hop, disco dance, show dance, house, locking i street show, a plesno nadmetanje "Feel the Beat" ponudilo je 24 plesne vratolomije u režiji 16 plesnih studija iz cijele Hrvatske.

U kategorijama Cicibani, Djeca i Juniori svoje plesno umijeće pokazale su nade iz plesnih skupina UPS Feel iz Varaždina, Bambi Kids iz Zagreba, Plesni studio Jump iz Koprivnice, Nexus iz Čakovca, Plesna udruga Nimeta iz Zadra, DND Ivanec iz Ivanca i Plesna skupina Freestyle iz Zagreba.

U seniorskoj kategoriji snage su odmjerili perspektivni polaznici plesnih studija New Dimension iz Zagreba, Plesni klub Ivančica iz Ivanca, Cro Dance iz Zagreba, Hip Hop House iz Zagreba i Plesni klub Plan B iz Varaždina.

Kako je plesna poslastica izgledala u Lumini centru, pogledajte u fotogaleriji.

{gallery}lumini ples{/gallery}

Komentari