FOTO: Planinari na Ivanščici rekreirali se nakon blagdanskog prejedanja - neki ipak uživali u hrani i kapljici

Objavljeno: 27.12.2015. 15:03

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 12:26

Foto: Siniša Sović

Lijepo vrijeme izmamilo je planinare i rekreativce na najvišu planinu Hrvatskog zagorja. Dok su neki planinari kazali da su u šetnju došli upravo kako bi se rekreirali nakon blagdanskog prejedanja, drugi nisu mogli odoljeti jelima iz bogatog menija...

Nakon napornog hodanja, mnogi su se odmorili u zalogajnici "Ivančica". Tamo su se danas nudila sljedeća jela: porcija mesa iz Banjice po 30 kuna, suhi svinjski jezici po 25 kuna, plata Ivančica po 30 kuna, kuhane kobasice, hrenovke, kolinska juha, sir i vrhnje te brojne druge delicije.

Drugi ipak nisu odustali od svog nauma da se rekreiraju te na taj način riješe suvišnih kilograma nakupljenih tijekom blagdana te su prošetali nekim od šumskih puteva. 

Naime, planinu vikendom posjećuje sve više izletnika, a unatoč tome što je kraj prosinca, vrijeme je bilo idealno za šetnju te sjedenje vani uz dobru kapljicu.

Budući da je, zbog vedrog vremena, pogled zaista bio predivan, posebno na grad Ivanec, razumijemo zbog čega izletnici ne propuštaju posjetiti Ivanšćicu...

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentari