FOTO: Predstavljena nova jesensko-zimska kolekcija 33 hrvatska dizajnera

Objavljeno: 23.12.2014. 20:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: www.moda.hr

Izvor: galerija-images/moda lookbook hrvatskih dizajnera

Čak 33 hrvatska dizajnera predstavila su na modnom portalu www.moda.hr jesensko-zimsku kolekciju za razdoblje jesen/zima 2014./2015.

Svake sezone hrvatski nas dizajneri obraduju novim kolekcijama, a svoje 'signature' modele već tradicionalno predstavljaju u lookbooku hrvatskih modnih dizajnera. Ove sezone lookbook hrvatskih modnih dizajnera za jesen/zimu 2014/15. stigao je u vaše domove neposredno pred novu, 2015. godinu, kao svojevrsna čestitka svim čitateljicama i čitateljima, poručuju s portala www.moda.hr.

Posebnost dizajnerskog lookbooka portala moda.hr je u tome što obuhvaća odjeću hrvatskih dizajnera namijenjenu brojnim prilikama, ali i različitim, individualnim stilovima. U ovom lookbooku pronaći ćete neke od najljepših kaputa sezone koje vam predlažu Modna kuća Nebo, Aba, I'M Ivona Martinko, S008 i Kuzminski dizajn.

Oduševit će vas dnevni bezvremenski lookovi Ive Karačić, Kvazimode, Igora Dobranića, TEO P za MAK, Majinog proizvoda i PH1, a u haljinama Stolnik, Arileo, Ana Kraš Šoštarić, Di Dizajn, Hero4Heroes i Carol sasvim ćete jednostavno kliznuti iz dnevne atmosfere u večernju, što se najčešće i događa u ovim blagdanskim danima kada nakon posla nastavljamo druženja s prijateljima do kasnih noćnih sati.

Za posebne prilike, poput božićne i novogodišnje noći odaberite male koktel haljina kakve vam predlažu Dora modni salon, Mondura i Pandora ili maksi haljine s kojima ne možete pogriješiti osobito kada ih 'potpisuju' Etna Maar, Zdravka Ganzer, La Marye, Petra Fledrović, Sita Ahmić ili Vesna Kuiš.

Želite li i ovih blagdana biti drugačijne od drugih pogledajte što vam predlažu Sandra Haddad, Kate Almighty, Martina Kuzlić, Jelena Depope Yoko, Iva Šimunović i Elena Conjar. I sve to na jednom mjestu - u novom Lookbooku hrvatskih modnih dizajnera by moda.hr.

Fotografije ove sezone potpisuje Franjo Matković, a stylinge Željka Kosanović i Ivana Pavić. Ispred objektiva pozirale su Mirna B. i Gordana D. (Taliamodel), Sara Maria K. (Midikenn), te Marija P. (Instant models).

Make up su kreirale Danijela Lesandrić za Inglot i Amela Ćorić za DermaCare centar, dok su frizure autorsko djelo Tajane Akalović za Frizerski salon Evelin, te Ivice Palinića i Korane Patafta za DermaCare centar.

{gallery}moda lookbook hrvatskih dizajnera{/gallery}

Komentari