FOTO: Ratni prizori u centru Varaždina

Objavljeno: 23.10.2015. 15:17

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 09:46

Svi oni se danas ujutro zatekli u prolazu ili su pak uživali u posljednjim ovogodišnjim zrakama sunca, vjerojatno su ostali iznenađeni scenama ratovanja i borbe u samom centru grada. Nije riječ ni o kakvoj građanskoj pubuni (ako ste to pomislili), već o snimanju scena za novi nizozemski dječji film "Kad je moj otac postao grm", u kojem upravo Varaždin "glumi" glavnu ulogu.

Ton, kamera, akcija!
O glavnoj ideji i temi spomenutog filma pisali smou četvrtak, kada smo spomenuli da je riječ o ratnom filmu čija radnja prati život djevojčice koja živi sa majkom i ocem u zemlji koja moža biti bilo koja. Radnja postaje zamršena kada majka djevojčice odlazi u stranu zemlju, a otac, do nedavno slastičar, oblači vojnu odoru i svojom pojavom malenu podsjeća na grm.

>> "Varaždin “glumi“ u nizozemskom dječjem ratnom filmu "Kad je moj otac postao grm"

Snimanje filma odvijalo se diljem naše zemlje, uključujući danas i Varaždin, a zanimljivo je spomenuti kako je manju ulogu odigrao i poznati varaždinski glumac, Jan Kerekeš. Snimanje na varaždinskim lokacijama započelo je danas, a kako se Varaždin „snašao“ u ulozi glumca, pogledajte u fotogaleriji u nastavku.

Komentari