FOTO: Tedi Spalato zakantao Varaždincima i gradu za kojeg kaže da mu je 'baš po mjeri'

Objavljeno: 28.11.2015. 19:33

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 11:31

Foto: Josip Novak

Splitski glazbenik Tedi Spalato održao je u subotu humanitarni koncert u prepunoj Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu...

Riječ je o tradicionalnom humanitarnom koncertu kojeg organizira Hrvatska udruga leukemija i limfomi kojom predsjeda vaš Varaždinac i moj dobar prijatelj Dubravko Hoić, rekao je za eVaraždin splitski kantautor uoči početka koncerta koji je organiziran u sklopu projekta Znanjem do zdravlja.

- S HULL-om surađujem već tri godine i nanizao sam 15-ak ovakvih koncerata u brojnim gradovima. Tijekom današnjeg dana udruga je educirala Varaždince o leukemiji i limfomu i raduje me da se očekuje veliki odaziv publike na mojem koncertu – naglasio je Tedi Spalato.



Iako se ovaj kantautor dalmatinske zabavne glazbe između ostalkog može pohvaliti Porinom, otkrio nam je da ga najviše raduje poznanstvo s divnim ljudima, liječnicima specijalistima koji svakodnevno pomažu oboljelima od leukemije i limfoma.

- Svi im dugujemo zahvalnost, baš kao i Dubravku Šoiću koji nastoji što više pomoći pacijentima. Zahvaljujući njemu dobro sam upoznao Varaždin i mogu reći kako je to grad baš po mojoj mjeri, jer ima bogatu glazbenu tradiciju – istaknuo je Spalato.

Za Varaždince, pak, tvrdi da su „meki i pitomi, ali s dobrom vibrom“.



- Uvijek se rado vraćam u Varaždin u kojem sam dosad imao nekoliko koncerata i ovaj grad je jedan od malobrojnih s  odličnim prostorima za nastupe – zaključio je Spalato.

Kako je to sve skupa danas izgledalo na koncertu dalmatinskog šansonjera pogledajte u našoj galeriji fotografija: 

Komentari