ne propusitite!

FOTOGALERIJA Ovo su djevojke koje će se natjecati za krunu Miss Varaždinske županije 2017.

Objavljeno: 07.04.2017. 20:04

Zadnja izmjena: 07.04.2017. 20:24

Foto: Viktor Hranić

Danas poslijepodne u caffe baru Bard u samom centru Varaždina održan je casting za ovogodišnju manifestaciju Miss Varaždinske županije, koja će se održati u petak 19. svibnja u varaždinskom HNK.

Djevojke s područja Varaždinske županije, dobi između 18 i 25 godina, ispred peteročlanog žirija demonstrirale su svoju ljepotu i hod, ali istaknule i talente kojima vladaju, naročito ples. 

Organizatorica i vlasnica licence Miss Varaždinske županije Ratka Marković upoznala ih je s vrlo dinamičnih mjesec i pol dana priprema koji su pred njima, ali i oduševila viješću da ih sve zajedno očekuje jednodnevno uživanje u Toplicama Sveti MartinRomanu Ratkaj, vlasnicu poznatog plesnog studija u Varaždinu UPS Fell, zanimale su njihove plesne vještine, a upravo ona će narednih tjedana pripremati njihovu koreografiju.

 

U žiriju se još našla i Željka Vidović, varaždinska dizajnerica i vlasnica modnog brenda Ellera koje je zadužena za proporcije djevojaka, odnosno najodgovornija osoba za to djevojkama sve najbolje pristaje i da odjeća zapravo istakne njihovu ljepotu.

Bila je tu i Iva Breški, okrunjena Miss Varaždinske županije koja je u proteklih godinu dana postala najangažiraniji ženski fotomodel iz našeg kraja te iz prve ruke zna što sve donosi izbor Miss Varaždinske županije; te Alen Matušin, glavni urednik portala eVaraždin koji se ove godine uključio u organizaciju ove manifestacije koje je naišla na izrazito benevolentan odjek kod varaždinske javnosti.

Djevojke su se ovaj angažman odlučile ne samo kako bi istaknule svoju ljepotu, nego i talente, zbog čega je ovaj izbor tako popularan u cijeloj zemlji. Svjesne da im ovo može biti odskočna daska u karijeri, u sljedećih nešto više u mjesec dana potrudit će se dati ono najbolje od sebe.

Portal eVaraždin želi im puno sreće!

Komentari