Iznenađenje za fanove: Tajnoviti novi projekt ekipe iz Fenomen banda

galerija-images/fenomen band

Objavljeno: 08.03.2015. 16:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Fenomen band

Nakon tri autorska singla, varaždinski Fenomen band radi na novom projektu. Dečki iz benda su zasad vrlo tajnoviti, a provjereno znamo tek da su u subotu, 7. ožujka, odradili prvi dio projekta u Mariboru.

O čemu se radi, kao i zašto takva tajnovitost, pitali smo Matiju, gitarista i jednog od vokala. Matija nam je rekao kako Fenomen band priprema veliko iznenađenje za svoje fanove.

- Pripremamo veliko iznenađenje za sve naše sadašnje i buduće fanove. Ne želim do kraja otkrivati detalje, ali mogu reći da smo iznimno sretni što smo uspjeli dogovoriti suradnju sa slovenskim 'Trash design' studijem. U pitanju je jedinstvena međunarodna suradnja koja spaja vizualnu i akustičnu umjetnost. Vjerujem da će konačni rezultat suradnje iznenaditi mnoge. 'Trash design' ekipu čini skupina perspektivnih i mladih slovenskih umjetnika, jako cijenimo sve što oni rade, drago nam je da je to uvažavanje obostrano - rekao nam je Matija u pauzi snimanja na glavnom trgu u Mariboru.

Što nam to točno naši Varaždinci spremaju u vrlo bliskoj budućnosti, ostaje nam tek za vidjeti. Dotad uživajte u njihovom posljednjem singlu "Anonimna".

 

{gallery}fenomen band{/gallery}

Komentari