Tour of Croatia Osijek - Varaždin

Oči svijeta za nekoliko sati biti će uprte u Varaždin - u centru grada u tijeku završne pripreme

Objavljeno: 19.04.2016. 10:21

Zadnja izmjena: 19.04.2016. 10:29

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

U centru Varaždina u tijeku su završne pripreme za doček biciklista 1. etape međunarodne biciklističke utrke „Tour of Croatia“, a prvi od njih u grad Varaždin iz Osijeka bi, preko Koprivnice i Ludbrega, trebali bi stići oko 15.40 sati. Riječ je, podsjetimo, o snažnoj promociji grada Varaždina i općenito hrvatskih gradova i države jer se utrka prenosi u više od 90 zemalja svijeta na šest kontinenata.

Za potrebe sigurnog i nesmetanog održavanja utrke, valja ponoviti, ispraznit će se od vozila ulica A. Stepinca i Kolodvorska ulica, te će danas istima biti zabranjeno parkiranje i zaustavljanje vozila, javili su iz PU varaždinske.

Trasa kretanja natjecatelja na području varaždinske županije bit će državnom cestom DC 2 od naselja Bolfan do grada Varaždina i ulicama Koprivnička - A. Starčevića - D. Trstenjaka – Optujska - S. Vraza - A. K. Miošića - Franjevački trg – Pavlinska - A. Stepinca – Kolodvorska - J. Merlića - Međimurska u gradu Varaždinu.

Neposredno prije i u vrijeme prolaska natjecatelja trasom kretanja bit će zatvoren promet za sve ostale sudionike, te se isti mole da koriste obilazne pravce. Utrka je krenula jutros u 10 sati iz Osijeka, a kako izgledaju pripreme za prolazak biciklista kroz Varaždin pogledajte u našoj fotogaleriji:

 

Komentari