H&M dolazi u Varaždin otvorenjem shopping centra CityPoint

Piše: promo

Objavljeno: 07.11.2011. 09:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

U Varaždin otvorenjem CityPoint shopping centra stiže i H&M, koji će se prostirati na 2.200 kvadratnih metara.

Popularni švedski lanac trendovske odjeće H&M potpisao je ugovor o zakupu prostora u budućem shopping centru City Point u Varaždinu.

Varaždinci će tako od proljeća 2013. godine moći birati odjeću u H&M-u, koji će se prostirati na oko 2.200 kvadratnih metara u sklopu shopping centra.

Dosad je H&M u Hrvatskoj otvorio prodavaonice u Zagrebu, Zadru i Splitu, a Varaždin je četvrti grad u Hrvatskoj u kojem se može očekivati švedski tekstilni lanac.

- Ova dopuna našeg širokog izbora zakupoprimaca savršena je za naš centar i izvanredna je potvrda naše pozicije kao visokokvalitetnog shopping centra Varaždina i šire regije - rekao je Harald Peham, direktor tvrtke investitora Trgovačkog centra Varaždin d.o.o. uz priopćenje da može potvrditi vijest da je završena faza pregovora sa H&M.

Denis Čupić iz tvrtke F.O. / Development, partnera na projektu, napominje da City Point Varaždin oslikava savršena pozicija u postojećoj trgovačkoj zoni Varaždina kao i blizina i dostupnost kupcima.

- Ovom potvrdom ugovora H&M će imati važnu poziciju otvorenjem centra u ožujku 2013 godine, koji de se prostirati na 25 tisuća metara trgovačke površine sa velikom i ugodnom šetnicom mall-a, kinom i bogatom gastronomskom ponudom - rekao je Čupić.

Komentari