CISOK Varaždin

Nezaposleni, besplatno naučite kako napisati kvalitetan životopis i budite spremni za razgovor za posao

Objavljeno: 29.04.2016. 17:16

Zadnja izmjena: 30.04.2016. 15:22

Foto: Ilustracija

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin održava besplatne radionice pisanja prijave za posao, ispunjavanja životopisa formata Europass i razvijanja vještina potrebnih za razgovor za posao. Sve su radionice besplatne.

Radionica „Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno!“ održava se 4. svibnja i 19. svibnja u 11 sati u Ul. Ivana Kukuljevića 12, Varaždin. Dobit ćete informacije i savjete o strategijama traženja posla, a moći ćete i napisati vlastiti primjerak životopisa i molbe! Radionica je namijenjena svima onima koji bi htjeli provjeriti, poboljšati ili tek steći vještine aktivnoga traženja posla i upravljanja vlastitom karijerom.

„Moj Europass životopis“ naziv je druge radionice koja se održava 12. svibnja u 14 sati na spomenutoj lokaciji. S obzirom na sve češće zahtjeve poslodavaca za ispunjavanjem upravo ovog formata životopisa, dobit ćete konkretne upute kako biste na jasan i pregledan način potencijalnim poslodavcima prikazali stečene vještine i kvalifikacije.

Posljednja radionica, „S nama se pripremite za razgovor za posao“, održava se 24. svibnja u 13 sati. Saznat ćete najčešća pitanja poslodavaca i biti spremni za neočekivana pitanja.

Prijava na aktivnosti obavlja se telefonom na 042/302-179 ili na e-adresu [email protected]. Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, no prijave su obvezne.

Komentari