Pet Vindijinih šampiona na prehrambenom sajmu u Radgoni

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 17.07.2013. 15:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Na ocjenjivanju održanom uoči prehrambeno – poljoprivrednog sajma AGRA u slovenskoj Gornjoj Radgoni, koji će se održati od 24. do 29. kolovoza, Vindija je za svoje visoko kvalitetne proizvode osvojila velik broj priznanja.

Titulu šampiona dobila su dva Vindijina sira od kozjeg mlijeka – Ovis Feta, meki sir u salamuri te svježi sir Capro Fresh. Šampionsku kvalitetu potvrdila je i osvježujuća 'z bregov ledena kava, kao i shake od vanilije, neodoljiv mliječni napitak, dok je iz mesnog asortimanu najveće priznanje sajma u Radgoni dobila Cekin pileća jetrena pašteta.

Uz titule šampiona, Vindijini mliječni proizvodi osvojili su čak sedamnaest zlatnih i velikih zlatnih medalja.

Velikim zlatom nagrađeni su fini Vindijini deserti, među kojima su Fino mi je pudinzi sa šlagom te puding Choco Loco, a tu su se našli i apsolutni noviteti među Vindijinim mliječnim poslasticama – sirni desert Vindino s okusom jagode i banane te mliječna varijanta Vindina koja donosi kombinaciju lješnjaka i čokolade.

Ista nagrada pripala je i mekim sirevima, dok je u asortimanu tvrdih sireva ovo priznanje osvojio Bovidur, cijenjen Vindijin proizvod dobiven od kravljeg mlijeka.

Prepoznatljivi Vindijini klasični mliječni pudinzi od vanilije i čokolade također su osvojili velike zlatne medalje, a pridružili su im se i panirani sirevi te čokoladno i kozje mlijeko.

U asortimanu sokova velike zlatne medalje dobili su funkcionalni sokovi Vindi Iso sport limun – grejp i Vindi Vital (okusi nar – grožđe – aronija i naranča – mrkva – limun), a zlato su osvojili Iso sport limun – trešnja, GI Control limunada i Vindi Vital rajčica.

Pored šampionske titule za pileću jetrenu paštetu, Vindijin mesni asortiman dobio je još pet priznanja za kvalitetu svojih proizvoda. Brončanu medalju osvojio je Vindon pureći bečki odrezak, dok je srebro pripalo Cekin crispy hrenovkama.

Istu medalju dobile su i pileće hrenovke u prirodnom ovitku, kao i Cekin Extrawurst, dok je zlato osvojila Vindon Prestige Picante šunka.

Komentari