obnovljivi izvori energije

FOTO: Otvoren sedmi Cro Eco Energy Expo - evo što vas očekuje!

Objavljeno: 23.09.2016. 11:03

Zadnja izmjena: 23.09.2016. 12:06

Foto: Sonja Ognjenović

Otvoren je sedmi Sajam obnovljivih izvora energije – Cro Eco Energy Expo 2016 u Areni Varaždin. Sajam će trajati do nedjelje, a posjetitelje očekuje više od 30 izlagača koji dolaze iz sjeverozapadne i središnje Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Sajam je zamišljen kao platforma za promociju i razmjenu iskustava i znanja iz područja obnovljivih izvora energije te okuplja tvrtke, institucije i brojne profesionalce iz tog područja.

„Vodimo računa o energetskoj uičinkovitosti sa željom da budemo jedan od prvih gradova ove veličine u Hrvatskoj koji će biti energetski učinkovit i koji će biti u budućnosti dobrim dijelom oslonjen na obnovljive izvore energije - kazao je gradonačelnik Habuš.

Grad je ove godine jedini financijer Sajma s 206 tisuća kuna, a da pri tom nisu uključena ni ministarstva ni Fond.

Na izložbenom prostoru mogu se razgledati asortimani tvrtki, a kod njihovih predstavnika svatko se može informirati o korištenju obnovljivih izvora energije u poslovne svrhe, pri opremanju privatnih kuća i stanova ili pak o korištenju modernih tehnologija vezanih na obnovljive izvore energije u svakodnevnom životu.

Evo kako izgleda izložbeni prostor

Komentari