U četvrtak 5. Voogle startup kutak u Tehnološkom parku

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.06.2013. 10:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U četvrtak, 20. lipnja u 13 sati u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka 89, održat će se peti Voogle startup kutak.

Tema je natječaj Proof of Concept (PoC), program koji poduzetnicima i istraživačkim institucijama daje priliku da ostvare do 350 tisuća kuna bespovratnog financiranja svojih projekata.

PoC program provodi BICRO (Poslovno-inovacijska agencija Hrvatske) u suradnji s 12 Prepoznatih centara raspoređenih po cijeloj državi. Tehnološki park Varaždin d.o.o. dosad je najuspješniji Prepoznati centar putem kojeg su iz PoC-a financirana 33 poduzetnička projekta u ukupnoj vrijednosti od 7,3 milijuna kuna.

U dvosatnom druženju Karlo Kukec, voditelj PoC programa pri Tehnološkom parku Varaždin, predstavit će novi online sustav za pretprijave i prijave PoC projekata te održati radionicu za pretprijave projekata.

Poduzetnici iz Tehnološkog parka Varaždin prezentirat će svoje uspješno provedene PoC projekte. U planu su i PoC pitchevi u kojima će svi zainteresirani imati priliku prezentirati svoje PoC ideje u obliku trominutnih izlaganja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijaviti se može putem online obrasca: http://goo.gl/ehMXn         

Strateški partneri Voogle startup kutka su Tehnološki park Varaždin, Tovarna podjemov Maribor, CRANE – Hrvatska mreža poslovnih anđela, CISEX – Hrvatski nezavisni izvoznici softvera, FOI – Fakultet organizacije i informatike, PMI ogranak Hrvatska – Udruga za projekt menadžment i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje.

Medijski partneri događaja su Zimo.co i eVaraždin.hr.

Sve novosti vezano uz Voogle startup kutak mogu se pratiti putem Facebooka, Twittera i Youtubea.

Komentari