tražila se karta više

Varaždinci ponovno pokazali veliko srce - za predstavu Kerekeša čekali u redu i pomogli malenoj Antoniji

Objavljeno: 20.06.2016. 20:38

Zadnja izmjena: 20.06.2016. 21:08

Foto: Sonja Ognjenović

Na Velikoj sceni HNK u Varaždinu održana je humanitarna izvedba predstave Molière/Gerić/Kerekeš 'Očeš nečeš, doktor', a prihod od predstave namijenjen je liječenju osamnaestomjesečne Antonije Indre Ljubek.

Svi koji su kupnjom ulaznice od 50 kuna gledali ovu predstavu pomogli su malenoj Tonkicu koja je već  prošla puno teških operacija i još ih puno mora proći. 

Najnovija komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu, u režiji Ljubomira Kerekeša koji je odlučio pomaknuti granice svojih predstava i osim svakodnevnih problema "malog" čovjeka, progovoriti i o svakodnevnim problemima indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je...cijepati drva.

U predstavi igraju: Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk i Zoran Pribičević.

Dio atmosfere donosimo na sljedećim fotografijama:

Komentari