Varaždinska tvrtka Mobilisis ušla u top 10 najboljih inovativnih projekata

Objavljeno: 22.02.2015. 18:35

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 11:05

PODRŽITE I GLASAJTE ZA VARAŽDINSKU TVRTKU MOBILISIS koja je osmislila sustav za detekciju i bilanciranje osobnih automobila, kamiona i autobusa u lukama i pristaništima.

Varaždinska tvrtka Mobilisis ušla je u top 10 najboljih inovativnih projekta. Na natječaju „Moja prilika“ Zagrebačke banke, raspisanom u listopadu prošle godine, između gotovo 600 prijava ušli su među finaliste kao jedina varaždinska tvrtka.

Cilj ZABA-inog projekta je izdvojiti financijska sredstva kao potporu poduzetničkim idejama koje nude svjež i inovativni pristup poslovanju, a upravo to je postigla tvrtka Mobilisis koja je osmislila sustav za detekciju i bilanciranje osobnih automobila, kamiona i autobusa u lukama i pristaništima.

Glasati možete ovdje: https://www.mojzabastart.hr/home/zs/finalisti/moja-prilika/razvoj-za-detekciju-i-bilanciranje-osobnih-automob 

Riječ je o projektu koji predviđa razvijanje pametnog sustava za detekciju i bilanciranje osobnih automobila, kamiona i autobusa u mirovanju  koje će detektirati i mjeriti duljinu vozila u kolonama ispred ulaza u luke i ispred pristaništa. Znači ako vam je dosta gužve i nervoze na trajektnim pristaništima tvrtka Mobilisis ima rješenje, a vi možete pomoći da ga lakše ostvare glasanjem na ovoj adresi.

Tvrtka Mobilisis koja je nedavno proslavila 10. godišnjicu postojanja proizvodi modernu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka. Proizvodi su napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima, te prijenos i obradu svih vrsta informacija u procesima koji su bitni za razmatranje u realnom vremenu. Jednom vrijednom inovacijom  poput sustava za detekciju i bilanciranje osobnih automobila, kamiona i autobusa u lukama i pristaništima zaslužili su našu podršku. Podršku im možete dati i svi vi jednostavnim glasanjem putem facebooka ili maila.

Komentari