Evo kako ćete zablistati na blagdanskim partyjima

Objavljeno: 18.12.2015. 16:00

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 13:03

Foto: Ilustracija

Pozivi za blagdanske partyje samo se nižu, istovremeno stvarajući stres kad je u pitanju odabir savršenog outfita. Tim povodom donosimo vam nekoliko savjeta na koji ćete način izbjeći nerviranje i greške...

Fokus na modnim dodacima

Ako ste pobornik minimalizma, u blagdanskoj sezoni partyja nadogradite svoj stil blještavim dodacima. Ako ste se odlučili za jednobojan outfit, obogatite ga upečatljivim nakitom, sjajnim štiklama ili torbicom. Naizgled jednostavna kombinacija na taj će način odskakati od svakodnevnih izdanja.

Izbjegavanje vremenske prognoze

Iako si povodom nadolazećih partyja možete dati malo oduška po pitanju smjelih odjevnih kombinacija, nikad nemojte ignorirati vremensku prognozu. Mnogo je načina na koje vam može biti toplo, a pritom ćete izgledati glamurozno.

Dobro opremljena torbica

Kada je party u punom zamahu, pobrinite se da prethodno u torbici imate sve što smatrate prijeko potrebnim te večeri. Osobito make-up, jer sigurno ćete ga u jednom trenutku morati popraviti.

Dužina suknje ili haljine

Ako ste hlačama odlučili reći zbogom za potrebe partyja, pobrinite se da dužina vaše suknje ili haljine bude ukusna. Zašto ne biste isprobali pravi hit sezone u obliku uske haljine i suknje midi dužine? U njima ćete djelovati damski i seksi.

Pretjerivanja s frizurom

Većina djevojaka u blagdanska vremena voli se poigravati stylingom frizure. U tome definitivno ne biste smjeli pretjerati. Odlučite se za što prirodniji stil frizure koji, po potrebi, možete ukrasiti zanimljivom ukosnicom ili trakom za kosu.

Moć kombinezona

Kombinezoni su jedan od boljih odjevnih predmeta kada planirate otići direktno iz ureda do partyja, a pritom izgledajući dobro bez imalo muke. Kombinezon u casual dnevnoj varijanti začinite podignutim rukavima, zanimljivim remenom ili nakitom, što će vašem odabiru udahnuti novi život prikladan večernjoj zabavi.

Pravilo 40/60

Stilisti također preporučuju da na partyju nikad ne biste smjeli nositi odjeću u kojoj se ne možete opustiti ili jesti. Prije svega, savjetuje se da ne zanemarite pravilo 40/60. U praksi bi to značilo da bi 40 posto vašeg outfita trebalo otkrivati dok bi ostalih 60 posto trebalo ostati skriveno. Najvažnije je naći balans, osobito ako nosite kraću suknju ili imate dubok dekolte.

Izvor: tportal.hr 

Komentari