robert i vlatka zeljak

FOTO: Moje grčko vjenčanje - pogledajte fotografije para iz Marofa koje oduzimaju dah

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.06.2017. 19:53

Zadnja izmjena: 26.06.2017. 20:00

Foto: Privatna arhiva

Robert i Vlatka Zeljak dolaze iz okolice Novog Marofa, a žive u Švicarskoj. Baš kao i svaki par koji se odluči oženiti, tako su i oni dugo vremena razmišljali o svojem idealnom danu i odlučili se za grčki otok Santorini.

Oženili se se tek nedavno, a još su prije par godina počeli razmišljati kako bi trebalo izgledati njihovo vjenčanje.

- Htjeli smo se vjenčati na nekoj egzotičnoj destinaciji poput Hawaia ili Mauriciusa, a kada smo jednom prilikom gledajući na Youtube-u otkrili Santorini bila je to ljubav na prvi pogled i znali smo da smo pronasli savršeno mjesto za naš dan - rekao nam je Robert i dodaje kako je to bio dan samo za njih sa svakom ispunjenom željom i prekrasnim trenucima za pamćenje.

- Organizacija je bila veoma profesionalna i sve je bilo moguće u vrlo kratkom roku dogovoriti preko maila ili skypa. Toliko su nam izašli u susret da su nam čak promjenili datum vjenčanja samo nekoliko dana prije jer je na naš dogovoreni dan bilo najavljeno oblačno vrijeme sa mogućom kišom, što ni u kojem slučaju nije moglo doći u obzir-  govori Robert.

Inače, koliko je Santorini prekrasna i posebna destinacija za jedno savršeno vjenčanje govori u prilog činjenica da su Kinezi čak napravili kopiju Santorinija u Kini samo kako bi se mogli tamo vjenčati.

- Naravno puno ih ne želi samo kopiju, nego žele dokazati da su bili u Santoriniju pa se dođu samo slikati u vjenčanici na Santorini. Iako pomalo ludo zvuči, uvjerili smo se vlastitim očima te nam je i naša agencija to potvrdila- napomenuo je Robert i govori da ako bi opet trebali birati kako će proslaviti taj dan, definitivno bi odluka bila ista jer Santorini je definitivno osvojio njihova srca.

Komentari