nakon kampanje, eventi

TOP 5 Omiljeni izbor Natalije Martinčević ovo ljeto bile su haljinice, evo našeg izbora

Objavljeno: 29.08.2017. 19:22

Zadnja izmjena: 29.08.2017. 21:57

Foto: facebook

Natalija Martinčević jedna je od rijetkih političarki na domaćoj uglavnom muškoj političkoj sceni, koja je, osim prema tome što je krasi ženstvenost, prepoznatljiva i prema tome što sa svojim biračima i političkim simpatizerima ponekad komunicira i putem konkretno biranih komada odjeće.

Posljednjih takav slučaj, ujedno i najizraženiji, mogao se zapaziti tijekom njezine kampanje za gradonačelnicu Varaždina, kada je, vjerojatno svjesna vlastite percepcije „odriješite žene“, birala blage boje i zatvorene komade, od laganih, moglo bi se reći gotovo „nježnih“ tkanina.

Ljeto nosi svoje

Lokalni izbori sada su već povijest, a fotografije iz kampanje na Facebooku Reformista i Natalije Martinčević zamijenile su nešto opuštenije fotke - one s netom održanog Špancirfesta i različitih ljetnih događanja na kojima svaka žena ima priliku odjenuti se drugačije nego što to nalaže strogi dnevni dress code politike ili biznisa.

Najdraži izbor Natalije Martinčević ovo ljeto zasigurno su pak bile ljetne haljine, kojih je na različitim događanjima promijenila njih više nego što ih mi izdvajamo, a na ovom mjestu donosimo pet različitih komada.

1. Cvjetići

Prilikom posjete predsjednika HSS-a Kreše Beljaka Špancirfestu, Natalija se odlučila za dugu bijelu haljinu s cvjetnim uzorkom, kojoj je prilagodila cipele i torbu. Haljina je to koja je naglasila njezin preplanuli ten i linije tijela, ali nije "bacala" u prvi plan.

2. Djevojčica

Drugom danu španciranja u posjet Varaždinu došli su bivši predsjednik Stipe Mesić i bivša predsjednica Vlade Jadranka Kosor. Natalija je tom prigodom odjenula mladenačku haljinu roza boje, što je bio izbor koji je njezinu pojavnost zasigurno "bacao" u prvi plan. Dok je prethodni izbor naglašavao linije tijela, u ovoj haljini do izraza je došla cjelokupna figura.

3. Decentno

Na otvorenju izložbe Miljenka Stančića u palači Sermage Natalija je nosila tamno zelenu haljinu s čipkastim detaljima. ​​​​​U prvom planu ponovno figura tijela, ali ovaj put zbog odnosa boja, i frizura. Ovim izborom skreće pažnju na vlastito lice, posredno i govor, a izbor boja označava stabilnost, sigurnost...

4. Opušteno

Na svečanoj sjednici u Gornjem Knegincu, Martinčević se pojavila u jednostavnoj bijeloj haljini, koju je "podigla" ogrlicom zelene boje. Inače, bijela boja čest je Natalijin izbor, još češće nosi ogrlicu koraljno crvene boje.

5. Odvažno

Kažu da svaka žena mora imati jednu crnu haljinu u ormaru. Za vrijeme trajanja Špancira u nešto opuštenijoj atmosferi te u pratnji stranačkih kolega, Natalija se odlučila za ovaj neizostavan odjevni predmet svake žene pa je za tu prigodu odjenula crnu haljinu koja je pokazala njene ženske atribute. Treba se priznati, bila je to najodvažnija kombinacija ovo ljeto kojom je Natalija Martinčević posebno istaknula svoju figuru i obline.