Haljine – duge, kratke, lepršave, cvjetne, nosi se sve!

Lepršave, duge, kratke, midi, široke, uske, cvjetne, pastelnih boja, ove sezone ne možete pogriješiti s odabirom haljine. 

Objavljeno: 27.05.2014. 21:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

 

Haljine su prilagođene gotovo svakoj dobnoj skupini. Boje su razne, pa se tako opet ponavljaju pastelne boje i razne nijanse zelene. Dobrodošli su i cvjetni motivi, a to je ipak najbolji način da pozdravite godišnje doba kada se počinje buditi priroda.

Sada su napokon došle na svoje žene koje vole više opušteni stil. One mogu birati između dugačkih haljina do gležnja u raznim bojama, a za one koje vole više strukirane modele, uvijek se mogu odlučiti između haljina s dodacima poput remena.

Želite li probuditi pravu romantičnu dušu, odlučite se za modele s laganim i ne tako upečatljivim bojama, a za one koji vole jednostavnost tu su jednobojne haljine. Nećete pogriješiti odaberete li haljine s kratkim, dugim ili haljine bez rukava.

Osim cvjetnih motiva izdavajaju se i haljine s grafičkim uzorkom, a svaka od njih se može nositi kako za ležernije prigode tako i za večernje prilike. Svaka od tih haljina oduševit će vas svojom posebnošću, a za samo nekoliko minuta možete izgledati poput dama koje viđate na crvenom tepihu ili kao djevojka iz susjedstva.

Komentari