ljubav je opet na selu

Ludbreški farmer Zlatko upao u "Ljubav na selu": 'Još samo da upoznam Severinu!'

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.05.2017. 12:14

Zadnja izmjena: 16.05.2017. 12:15

Foto: Mateja Rak

Jučer je na RTL-u počela osma sezona popularne emisije ''Ljubav je na selu''. Deset farmera i jedna famerica putem ove emisije odlučili su pronaći ljubav, a jedan od njih - Zlatko Šmer - dolazi iz našeg kraja, točnije iz Vinograda Ludbreških. 

Zlatko ima 38 godina, živi s mamom i nikad se nije ženio. Na imanju ima guske, patke i svinje te sadi krumpir i kukuruz. On i mama emisiju prate od samog početka i sada je konačno skupio hrabrost da se prijavi. Iznenadio se kada ga je zvala produkcija RTL-a jer to nije očekivao. Priznaje kako mu je snimanje profila i upoznavanje se cijelom ekipom i voditeljicom Marijanom Batinić bilo iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

- Ja sam oduševljen. Pozvao sam par svojih prijatelja, roštiljali smo i Marijanu smo dočekali s pjesmom. Ona mi je uživo još ljepša nego na televiziji. Jako se voli zezati i to mi se dopalo. - rekao je Zlatko i dodao kako se Marijana posebno sprijateljila s njegovom mamom iako je njegov prijatelj neke rečenice trebao prevoditi jer se nisu razumjele.

- Marijani za poklon kupio bombonijeru i buket ruža. Prvo sam joj kupio umjetne ruže, ali sam onda shvatio da bi ipak živo cvijeće bilo bolje, pa sam ubrao par tulipana i to joj dao. Bila je presretna.- priča nam Zlatko. Prijatelji i kolege mu ispočetka nisu vjerovali da se prijavio, ali kako kaže, sada su svi oduševljeni i navijaju da prođe u top pet farmera. Otkako su se reklame počele vrtiti na televiziji, za njega se sve promijenilo.

- Kada uđem u neki kafić, svi mi plaćaju piće i pozdravljaju me. Bio sam na jednoj fešti prije par dana i svi su me tamo doživljavali kao glavnu zvijezdu. - govori nam Zlatko.

Ako prođe u top pet farmera, Zlatko će cure odvesti u obilazak centra svijeta.

Ima veliku želju da osnuje obitelj i ima djecu. Prije par godina trebao se oženiti, ali tadašnja cura nije htjela doći živjeti na selo.

- Ona je bila iz Bjelovara i  provela je 15 dana kod mene da malo upozna naš kraj i kasnije se trebala preseliti tu, ali mi je onda poslala poruku da nek se ja ipak preselim kod nje, ali ja nisam htio otići iz sela. - rekao je Zlatko i dodao je da mu je bivša cura rekla da ona neće doći na selo jer tamo - smrdi!

Otkriva nam kako ne bi htio da je cura previše zahtjevna po pitanju zlatnine jer ima loša iskustva i ne želi da ga više netko iskorištava. Svoju buduću partnericu tretirao bi kao kraljicu i curama poručuje neka se ne boje jer ne bi trebale previše raditi.

- Ja sam svoju najveću želju ostvario. Prijavio sam se u emisiju i upoznao Marijanu. To mi je najbitnije. Naravno da bi volio proći dalje, ali i ovako sam zadovoljan. Sada imam još samo jednu neostvarenu želju, a to je da upoznam Severinu. Siguran sam da će se i to dogoditi.- poručuje Zlatko.

Komentari