Nek živi ljubav!

Ma kakva vjenčanja ruskih oligarha, mladi par svojim stilom i veseljem Varaždince oduševio

Objavljeno: 20.04.2016. 11:35

Zadnja izmjena: 20.04.2016. 11:56

Foto: Privatan Facebook profil

Krajem ožujka ove godine oženio se sin ruskog tajkuna Mihaila Gucerijeva, a svjetska javnost ostala je, ne po prvi put, zgrožena bahatošću i rasipnošću ove ruske obitelji koja je samo za vjenčanicu mladenke bila spremna iskeširati više od 16 milijuna kuna.

Na kraju, kako se moglo vidjeti na fotografijama koje su objavili brojni svjetski i hrvatski mediji, niti je lice mlade bilo naročito sretno niti je haljina ukrašena s 25 kilograma dijamanata bila bogzna kako lijepa. Sasvim drugačijem prizoru mogli su svjedočiti ovih dana prolaznici koji su se zatekli u Varaždinu.

Cvijet u kosi

Mladi par iz okolice Novog Marofa, 23-godišnja Sanja Čihal i 26-godišnji Nikola Munta, oduševili su sve prolaznike koji su se zatekli kod Kapucinskog trga i u parku iza Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu. Jednostavnost, posebnost i sreća, tri su riječi koje ovaj mladi par, kao što se vidi s fotografija koje su nam na našu zamolbu ustupili, ponajbolje opisuju.

Nikola se, kao što bi malo koji muškarac, odlučio za prilično odvažnu kombinaciju: crveni sako, crvenu leptir mašnu i cvijet u kosi, a Sanja mu je sjajno "parirala" jednostavnom bijelom vjenačnicom koja je istaknula njezine obline, crveno obojanom kosom i buketom cvijeća žarkih boja koji je nagovjestio veselje koje je uslijedilo nakon vjenačanja u Crkvi Svetog Fabijana i Sebastijana u Oštricama pored Novog Marofa.

Nek' živi ljubav

Da sve bude još ljepše, sve ove na trenutke zaista vesele prizore - koji rijetko koga mogu ostaviti ravnodušnim, promatrao i njihov 9-mjesečni sinčić, a fotografije s vjenčanja objavili su na Facebooku pod zajedničkim nazivom koji sam po sebi govori i više nego dovoljno: „Nek živi ljubaaav!“. Mladom paru cijela redakcija portala eVaraždin želi upravo to, dug zajednički život pun sreće, ljubavi i razumijevanja. Čestitamo!

Želite li i vi svoje sretne trenutke s vjenčanja podijeliti s nama ili nekoga iznenaditi objavom na portalu eVaraždin, javite nam se na broj 042 492 952 ili 091 639 6952, te slobodno zatražite i našeg fotografa.

Komentari