subotnji trening kokica

'Kokica' Sara Dominić branila sedmerce kandidatima za župana i varaždinskog gradonačelnika

Objavljeno: 06.05.2017. 19:41

Zadnja izmjena: 06.05.2017. 19:43

Foto: Viktor Hranić

Mladu Saru Dominić susreli smo kad se upravo vraćala s treninga zajedno sa svojim simpatičnim klupskim prijateljicama iz ŽRK Koke Leom Balajić, Teom Jalušić, Martinom Čović i Suzanom Furjan.

I dok su ostale igračice Koke trenirale za nastavak prvenstva u kome zauzimaju visoko treće mjesto, Sara - na slici druga zdesna - danas je branila sedmerce šestorici kandidata za župana i gradonačelnika Varaždina.

Neki kandidati poput Štromara, Čehoka, Runca i živozidaša Rajka Dondura pojavili su se osobno, dok su Snježana Sučić i Radimir Čačić poslali svoje zamjenike Krunoslava Bureka i Roberta Vugrina da se namjesto njih okušaju u pucanju sedmeraca. Nećemo ovdje iznositi pojedinačne rezultate, jer se nisu svi baš proslavili. Na koncu se najboljim pokazao bivši hrvač Alen Runac, koji je pogodio sva tri sedmerca. A bilo je i onih koji nisu pogodili nijedan. Možemo se samo pitati što bi se tek dogodilo da je namjesto Sare koja - pravi tek svoje početne korake u prvoj ekipi - na golu bila prva i vrlo uspješna vratarica Koke Janja Golubić.

Komentari