Muškarci vole obline Kim K, dok žene žele dječačku figuru

Žene i muškarci ne mogu se složiti oko izgleda - one žele lice Care Delevingne, a njima se sviđa Megan Fox. Oni vole obline, a one žele tijelo Emme Watson

Objavljeno: 16.04.2014. 14:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

 

I žene i muškarci slažu se da su najprivlačniji pripadnici jačeg spola sa savršeno isklesanim tijelom poput onog Ryana Goslinga, no po pitanju ženskog tijela njihova se mišljenja mimoilaze, potvrdila je studija britanske linije donjeg rublja i seksi igračaka Bluebella.
Žene priželjkuju dječačku figuru kakvu ima Emma Watson, ali muškarcima se više sviđaju zamamne oblike poput Kim Kardashian ili Kelly Brook. Oni vole šire bokove i veće poprsje, a one poprsje poput najpoznatije prijateljice, Jennifer Aniston, piše Daily Mail.
Što se lica tiče, ni tu nisu složni. Žene žele lice Care Delevingne, iako se jačem spolu više sviđa ono Megan Fox. Muškarci pak žele izgledati poput Davida Beckhama, ali ženama su privlačniji oni koji liče na novu zvijezdu filma "50 nijansi sive", Jamieja Dornana. I jednima i drugima se na ženi najviše sviđa duga kosa, ali ne i boja. Oni vole plavuše, a ženama se više sviđa smeđa boja kose, potvrdilo je istraživanje.
Muškarci su puno kritičniji u ocjenjivanju izgleda žena nego njihove bolje polovice. Prema njima, najbolje tijelo imaju žene i majke Elle Macpherson i Gwyneth Paltrow.
- Iako ovaj spoj ne daje savršeno tijelo, zanimljivo je vidjeti što ljudi sve smatraju privlačnima. Tko bi rekao da će majka dvoje djece Gwyneth Paltrow imati najbolji trbuh? To samo dokazuje kako je ljepota u očima promatrača - istaknula je osnivačica Bluebella Emily Bendell.

Komentari