Nakon odličnog provoda i prijeđenih 4000 km Screw Driversi vratili se u Varaždin

galerija-images/Screw Drivers putovanje

Objavljeno: 26.08.2014. 18:07

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 13:07

Foto: Screw Drivers/Facebook

Nakon više od prijeđenih 4000 kilometra varaždinska ekipa Screw Drivers u nedjelju, 24. kolovoza, u večernjim satima vratila se u Varaždin.

Četvero Varaždinaca na put je krenulo 8. kolovoza, a u sklopu avanturističkog putovanja naziva Black Sea Run (BSR) proputovali su 10 zemalja i to u Opel Rekordu iz 1982. godine. Cilj ovog putovanja, osim avanture, je bio i humanitarni - pomoći djeci.

Danijela, Jasmina, Kristijan i Nikola na svom se Facebook profilu gotovo svakodnevno stavljali fotografije s putovanja na kojima se vidi da su uživali okupavši se u Crnom moru, popili kahvu u Sarajevu, razgledali ljepote Mostara i vodopada Kravice te Dubrovnika. U Međugorju su se pomolili za sretan nastavak svog putovanja.

Varaždinci su se družili s drugim ekipama, unatoč napornom putovanju partijali na nekoliko lokacija pa su čak osvojili i priznanje "Strongest Drink", za najjaču domaću rakiju.

Screw Driversi su stigli na splitsko područje 21. kolovoza, nakon toga vozili su cijelu noć po olujnom vremenu do Novalje gdje su stigli u 4 sata ujutro te time bili prvi tim koji je prvi stigao do cilja.

- Stigli na polazišnu točku! Nakon popriličnog sjedenja u autu, idemo na španciranje - posljednji je post Screw Driversa od 24. kolovoza.

{gallery}Screw Drivers putovanje{/gallery}

Komentari