Radost u župi Sv. Vida

Poznata varaždinska plesačica Lena Radanović krstila svoju malenu Apoloniu Lily

Objavljeno: 07.04.2016. 15:23

Foto: Facebook / Lena Radanović

U varaždinskoj kapucinskoj crkvi u nedjelju je krštena sedmomjesečna Apolonya Lilly, kćer Lene Radanović  vlasnice varaždinskog plesnog studia Lena i njenog životnog partnera Deana Komljenovića...

Krštenje su pozdravili brojni članovi obitelji, rođaci i prijatelji , a obred je predvodio fra Bono Zvonimir Šagi, koji je Leni Radanović dao blagoslov u zadnjim mjesecima trudnoće.

- Za mene je krštenje naše bebe u župi Sv. Vida jedan od najuzvišenijih činova jer je Apolonya Lilly primljena u našu kršćansku zajednicu. To nam je svima baš kao drugo rođenje – naglasila je Radanović.

Malena Apolonya Lily bila je odjevena u prekrasnu haljinicu, a njena majka otkrila nam je da je krsna kuma bila nekadašnja reprezentativka u ritmici Elizabeta Šamec.

- Bolju kumu od Elizabete je teško zamisliti, jer osim što je sportašica, prije dvije godine bila je i prva pratilja Kraljice Hrvatske – ističe Radanović.

Nakon obreda krštenja, sretna obitelj nastavila se s gostima i uzvanicima družiti u restoranu Garestin, a kako je to sve skupa izgledalo pogledajte na fotografijama:

Komentari