Putopisac Hrvoje Ivančić daruje čitateljima eVaraždina dvije knjige!

Objavljeno: 21.02.2015. 14:49

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 13:05

Mladi hrvatski putopisac i književnik Hrvoje Ivančić u nedjelju 22. veljače, s početkom u 19 sati, na Podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz, varaždinskog HNK, održat će promociju svoje nove knjige „Samsara – put na Istok“.

Hrvoje Ivančić rođen je 1983. u Zaboku. U rodnom gradu završava Osnovnu školu Ksavera Šandora Đalskog i Gimnaziju A.G. Matoš, a studij povijesti završava u Zagrebu. Tijekom studija započinje s novinarskim radom.  

Ivančić putuje Bliskim istokom, Afrikom i Azijom, reportaže objavljuje u svim bitnijim tiskovinama, a piše putopise, fikciju i kratke priče. Za svoju prvu knjigu Dunavski blues dobio je književnu nagradu Rikard Jorgovanić.

Njegova nova knjiga „Samsara – put na Istok“ prati lik mladog profesora koji se upušta u avanturu života i kreće putem istoka. Željan je velikog ostvarenja kojim će se uzdići iz jednolične mase. Umjesto da doživi toliko očekivanu slavu on sa svakim novim kilometrom prema istoku sa sebe linja staru kožu. Doživljava potpuni preobražaj. Samsara je putopisni roman, knjiga ceste i priča o samospoznaji.

Na promociji će Ivančić ispričati kako je nastalo ovo zanimljvo djelo, a razgovor s mladim putopiscem vodit će poznati varaždinski kolumnist i novinar Branko Detelj.

Autor ovog putopisnog romana daruje čitateljima portala eVaraždin.hr dvije knjige "Samsara - put na Istok". Zainteresirani za putopisni roman neka na email [email protected] pošalju svoje podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona) te odgovor na pitanje "Kako se zove prvi putopis Hrvoja Ivančića?", a dvoje najsretnijih čitatelja dobit će knjigu na dar.

Više informacija o autoru i knjizi, možete pronaći na njegovoj Internet stranici - http://www.hrvojeivancic.com

Komentari