velika životna promjena

RATKA MARKOVIĆ Poznata Varaždinka preselila u Zagreb i pokrenula novi posao - evo što najavljuje!

Objavljeno: 06.02.2017. 20:52

Zadnja izmjena: 06.02.2017. 21:08

Foto: Facebook: Ratka Marković

Lijepa Varaždinka Ratka Marković bacila se u vode modne kreacije i uskoro će u Zagrebu imati - u društvu još nekih kreatora i dizajnera - svoju prvu modnu reviju.

Na reviji koja će se održati 4. ožujka u klubu Best pod nazivom Best Fashion Beats Ratka će predstaviti svoju prvu modnu liniju za cure i dečke, nazvanu Military Street Line. Bit će to razni odjevni predmeti - hlače, majice i drugo - sve inspirirano vojnim stilom, ali na jedan ležeran i sportski način.

'Pokrećem svoj brand'

Ovom revijom Ratka pokreće i svoj brand MB Design, čije će proizvode prodavati preko Facebooka i Instagrama. Premda je Ratka u Varaždinu imala poznati butik Bianco Nero odlučila se za odlazak u Zagreb, jer su joj tamo, kako kaže, otvorena velika vrata. Još se premišlja hoće li i tamo otvoriti neki butik, odluku će donijeti u dogledno vrijeme.

Ratka čeka lijepo vrijeme kako bi krenula s fotografiranjem svojih modnih kreacija na otvorenom i onda u prodaju svima koji vole sportsko-vojnički stil odijevanja. U međuvremenu i dalje se bavi organiziranjem Miss Varaždinske županije - ali o tome tek u svibnju. Na redu su modne vode u kojima će, ne sumnjamo, Ratka dobro plivati. Iza nje je iskustvo rada s lijepim djevojkama i ona dobro zna kako tu ljepotu istaknuti dobro kreiranom odjećom. Svoj aktivni društveni život u hrvatskoj metropoli Ratka često prenosi na svom vrlo praćenom Facebook profilu, a vjerne prijatelje često počasti dobrim selfijima.

 

 

 

Komentari