U tijeku i pripreme za Miss

Šest mjeseci nakon poroda Lena Radanović liniju vraća intenzivnim treninzima

Objavljeno: 29.02.2016. 12:01

Zadnja izmjena: 29.02.2016. 12:10

Lena Radanović šest mjeseci nakon poroda uživa u ulozi majke koju smatra ispunjenjem najveće želje, intenzivnim treninzima vraća liniju i priprema natjecanje Miss Međimurske županije za Miss Hrvatske.

Vlasnica popularnog varaždinskog plesnog studija „Lena“ koji će uskoro proslaviti jubilarnu desetu obljetnicu postojanja prije nešto više od šest mjeseci postala je majka malene Lily Apolonije i time, kako ističe, ostvarila svoj dugo očekivani san.

- Za sve se mogu zahvaliti dragom Bogu koji je uslišio moju najveću želju, da postanem majka. Danas je biti majka umjetnost jer svaki dan je ispunjen novim izazovom, ali osjećaj je divan – kaže Lena.

Najveći izazov u životu

- Prva dva, tri mjeseca bilo je naporno, ali kasnije sve dođe na svoje. Ipak je to najodgovorniji „posao“ do sada i moj najveći izazov. Briga o tom predivnom biću kojeg moram usmjeriti na pravi put i usaditi mu prave životne vrijednosti.

Cijela obitelj angažirana je oko bebe. Baka Violeta, u Varaždinu poznati Burg, otac Lene Radanović postao je ponosan djed, a prema Leninim riječima, u ulozi oca izvrsno se snašao i njezin životni partner Dean.

Proslava sa stilom

Dobro joj, kako kaže, dođe da obitelj „uskoči“ jer u suradnji s Rajkom Dobošićem Lena priprema i ovogodišnji Miss Međimurske županije te ne sumnja u uspjeh: - Moje sve pobjednice postižu velike uspjehe u svijetu mode i na raznim državnim izborima, zbog čega se tom događaju jako veselim.

Uskoro će se održati i casting. Sam izbor za Miss zakazan je 27. svibnja u Čakovcu, a u međuvremenu Lena će vitku liniju vratiti intenzivnijim vježbama u svom studiju, s kojima je krenula već nekoliko mjeseci nakon poroda. Deset godina studija, napominje, proslavit će „sa stilom“.

Komentari