razgovori ugodni

Teško je izmaći našim paparazzima- Bilić i Čupić dugo sjedili na kavi, a nije im se pridružio samo Podolnjak...

Objavljeno: 25.05.2017. 15:32

Zadnja izmjena: 25.05.2017. 15:35

Foto: Viktor Hranić

Poput legendarnog Paparazza - novinara iz kultnog filma Slatki život - i naši fotografi brzo uhvate zanimljive trenutke u životu javnih osoba, poput Dubravka Bilića i Denisa Čupića.

Oni su dugo sjedili zajedno i ispijali kavu na terasi, a nešto kasnije se u njihovom društvu pojavio i Robert Podolnjak, a potom je došlo i do susreta s Ninom Begičević Ređep. I naše fotografije jasno pokazuju da je sve proteklo u srdačnoj atmosferi, očito se brzo zaboravilo na različitost političkih opcija kojima pripadaju. Da ne bi nagađali u kojemu su smjeru tekli njihovi razgovori, upitali smo izravno Čupića i Bilića o čemu su toliko dugo pričali.

- Mi smo stari prijatelji, pa smo se malo podružili. Razgovarali smo i o projektima koje bi moja tvrtka mogla imati u Ludbregu. - odgovorio nam je Čupić. Slično nam je izjavio i ponovno izabrani gradonačelnik Bilić - koji je na izborima puno bolje prošao od starog prijatelja Čupića.

- Uglavnom privatni i prijateljski razgovori. Malo smo razgovarali i o projektima koji bi se možda jednom mogli ostvariti u budućnosti. - rekao nam je Bilić, koji je uz to nadodao da se nada kako će njegove projekte u narednom mandatu podržati i vijećnici HNS-a.

Komentari