Međimurska Missica za eVaraždin

Miss Međimurske županije pred objektivom našeg fotografa - fotosession Vanne Apostolovski

Objavljeno: 17.06.2016. 17:05

Zadnja izmjena: 18.06.2016. 09:19

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Sedamnaestogodišnja Vanna Apostolovski iz Novog Sela na Dravi krajem svibnja postala je Miss Međimurske županije. Kaže da pobjedu nije očekivala, a naljepšu čestitku dobila je od društva koje ju je čekalo na after partyju.

Vanna kaže da na Izboru „nije bilo previše napeto“ i da joj se svidjela cjelokupna atmosfera. Karijera u modelingu i manekenstvu nešto je u čemu se vidi.

Između obitelji i karijere, kaže, „ne bi se smjelo birati“: – Sve se može!

Vannin must have u ormaru...

Napominje kako ljepota ženama i pomaže i odmaže, i to zato što mnogi misle da su lijepe žene glupe. Suprotno dokazuje i Vanna, koja je učenica Prve gimnazije Varaždin. Još nije sigurna koji će fakultet upisati.

U slobodno se vrijeme, kaže, druži s prijateljima ili gleda filmove, a najugodnije se osjeća kad je obučena jednostavno: – U trapericama, nekoj majici i patikama. Must have mi je kožna jakna.

Kao promotorica Međimurske županije i Čakovca, ostatak svijeta željela bi upoznati s vinima, festivalom Porcijunkulovo i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Iva Breški o Vanni...

Podsjetimo, Vanna Apostolovski i Iva Breški, s još 13 ljepotica, završile su s pripremama u Trogiru za Izbor za Miss Hrvatske.

Sve najbolje o Vanni rekla nam je i Iva Breški: – S Vannom sam putovala na pripreme u Trogir. Sprijateljile smo se i zbližile već na putu. Drago mi je da imam nekog uz sebe – lakše je.

 

Komentari