"Zašto to nosite?" Ženska odjeća koja izaziva čuđenje kod muškaraca

Objavljeno: 17.12.2015. 18:00

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 13:03

Foto: Ilustracija

Većina žena voli pratiti modne trendove i eksperimentirati s odijevanjem dok su muškarci još uvijek malo rezervirani po tom pitanju. Neki ženski odjevni komadi za njih su totalna misterija i ne mogu shvatiti zašto ih volimo nositi...

1. 'Boyfriend' traperice

Zašto se zovu 'traperica od dečka' ako nisu traperice od dečka? To su samo bezvezne poderane hlače bez oblika koje ni jednoj curi ne stoje dobro. Takvo je njihovo mišljenje, ali oni ne razumiju koliko se divno osjećamo kada uskočimo u njih iz svojih preuskih skinny traperica.

2. Kombinezon 

Svečano padobransko odijelo. Kao što su platforme 'mješanac' štikle i ravne cipele tako je i kombinezon neodoljiv spoj hlača i majice ili haljine. Posljednjih nekoliko sezona pravi je hit i sjajna zamjena za večernje haljine zbog čega ga mnoge žene jednostavno obožavaju, ali muškarcima je trend sljubljivanja dva odjevna komada u jedan naprosto neshvatljiv.

3. Dolčevita 

Što je to, majica s ušivenim šalom? Zločesti odjevni predmet koji bespotrebno uskraćuje pogled na jedan od najseksipilnijih dijelova ženskog tijela. Ako ste pomislili da je to dekolte, varate se. U pitanju je – ključna kost. Upravo taj dio tijela iznad dekoltea i u području vrata muškarci uvijek stavljaju na listu najsenzualnijih.

4. Platforme

Ili potpetica ili ravna cipela, bilo što između toga jednostavno nema smisla. Pogotovo ne glomazne platforme koje na nikome ne izgledaju dobro, a kamoli na ženama koje ne znaju hodati u njima. Frajeri ne shvaćaju da u platformama možemo mirno 'prostajati' čitavu noć, za razliku od štikli u kojima nam nije ugodno.

5. Mini boho haljina

Zašto bi itko želio izgledati kao šator? Zato što je u pitanju jedan od najudobnijih modela haljina u kojem se osjećamo opušteno. Ovaj svestrani komad po zimi možemo nositi kao tuniku i zato ga se nikada nećemo odreći.

Izvor: zadovoljna.hr 

 

Komentari