2Cellos: Pozivamo sve Varaždince i Varaždinke na koncert u Arenu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 08.03.2013. 07:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Po povratku s uspješne japanske turneje i vidno dobrog raspoloženja, 2 CELLOS najavili su početak svoje koncertne turneje, a za prvi grad odabrali su Varaždin - koncert će se održati 01. lipnja u varaždinskoj Areni.

>>Sjajni 2CELLOS početkom lipnja u Areni Varaždin

Odmah nakon Varaždina, 2CELLOS će nastupiti i u Osijeku (dvorana Gradski vrt), 02.06.2013., a nakon toga slijede koncerti u Puli, Dubrovniku, Zadru te u inozemstvu.

Nastup 2CELLOS-a prati i vrhunska produkcija, odličan sound koji publiku ostavlja bez daha, a bogata rasvjeta stvara dodatnu atmosfetu ovog glazbeno-scenskog spektakla.

- Jedva čekamo početak turneje i prvi koncert u Varaždinu, a ovom prilikom pozivamo sve Varaždinke i Varaždince da dođu na koncert. Nismo još svirali u tim krajevima i posebno se veselimo koncertu. Isto tako veselimo se i dolasku u Osijek - rekli su 2CELLOS.

- Nismo promjenili nikakve navike, isti smo kao i prije. Okolina se promjenila oko nas. Vrlo je kaotično u našim životima. Upravo smo se vratili s naporne turneje po Aziji, Japanu i Kini, uskoro idemo u Italiju i onda opet nakon toga u Ameriku, a nakon toga se vraćamo u Hrvatsku. Dobili smo informaciju da je već sada veliki interes u Varaždinu i Osijeku za naš koncert i to prije nego je objavljen datum koncerta. To nas jako veseli - dodali su dečki iz 2CELLOS.

Ulaznice za varaždinski koncert u prodaji će se naći od ovog petka preko sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima: Varaždin - Time out, Rock Art Caffe, Caffe bar Barfly; Čakovec - Caffe bar Arcus i Radio 1; Koprivnica - Šareni dućan.

Komentari