Asi: Zbog obitelji i dečka ne selim se iz Istanbula

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 15.01.2011. 14:56

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Turski senzibilitet osvojio je domaće gledatelje. A u poplavi istočnjačkih sapunica koje se trenutačno gledaju u Hrvatskoj, ljubavna saga o buntovnoj djevojci “Asi” osvojila je srca publike. Naravno, za to je osim zanimljive priče najzaslužnija glavna protagonistica, 28-godišnja turska ljepotica Tuba Büyüküstün.

Još kao studentica scenografije i kostimografije na sveučilištu Mimar Sinan u Istanbulu počela je prije pet godina glumiti u televizijskim reklamama. No, već s prvom serijom snašla ju je popularnost koja se sada pravocrtno širi po cijeloj Europi. To, međutim,nije utjecalo na njen nježan umjetnički karakter pa za svakog obožavatelja ima lijepu riječ.

– Ne doživljavam se zvijezdom. Prema svakom se ponašam prirodno, nemam strategiju ponašanja prema obožavateljima. Primjerice, dok smo snimali “Asi”, čula sam da nas grupica obožavatelja čeka u obližnjem kafiću. Tamo su se zadržali do noći i nisu me htjeli ometati na setu. Kad sam završila snimanje, pridružila sam im se i dugo s njima razgovarala – kaže Tuba koja se odmah nakon završetka snimanja “Asi” bacila na snimanje serije “Kradljivac srca” i filma “Pitaj svoje srce” radi kojeg svakodnevno polazi satove romskog plesa. Glumu obožava i za ulogu joj nije teško ništa učiniti, no u jedno je sigurna.

– Serija “Asi” snimala se u Antakyji, zbog čega sam se morala odseliti se Istanbula. Ali to više ne bih ponovila. Na snimanje filma koje kraće traje, otišla bih u drugi grad, ali radi serije više ne. Moja obitelj, prijatelji i dečko su u Istanbulu i neću se od njih odvajati – kaže glumica koja poslije raskinutih zaruka sa Samijem Saydanom navodno ljubi glumca Cansela Elçina.


Agencija VLM



Komentari